månadsarkiv: februari 2022

Avstängning

info från Credentia


Vi på Credentia ska bygga ett dagvattenmagasin och kommer därför behöva stänga av infarten till er gård som går via Centralvägen under ca 3 veckor. Det kommer innebära att ni under denna period kommer kunna nå er gård via Gärdesvägen enbart. Avstängning är markerad i blått på bifogad bild.

 

Arbetet är planerat att starta onsdag 9/2 till torsdag 10/2 nästa vecka och kommer pågå till fredag v 9 (4/3). Vi kommer sätta upp skyltar på båda sidor om inhägnaden så man kan se info om varför det är avstängt dels från gården men också från Centralvägen.

Facebook

Hej!

Styrelsen har beslutat att stänga ned denna FB-sida då syftet med sidan har visat sig vara svår att bibehålla.

Vår Facebook-sida var i första hand tänkt att användas som en informationskanal till de boende ifrån styrelsen. Vid test av detta så har det visat sig vara svårt för oss inom styrelsen att bemöta alla frågor som inkommer denna väg och vi märker att frågor samt debatter hamnar utanför sitt område.

Ifall någon känner sig manad att starta en FB-sida för vår förening och medlemmar där frågor, diskussioner kan dryftas utan att styrelsen är administratörer, så skulle det vara bra.

Finns frågor, klagomål, andra synpunkter eller felanmälan som rör föreningen och ligger på styrelsens bord så hänvisar vi till vår mail vikingbrf@gmail.com

Med vänlig hälsning

Styrelsen