månadsarkiv: januari 2022

Tvättstugan

Godmorgon! Fastighetsskötaren har kollat torktumlarna på Centralvägen och beställt reperatör, och dom ska komma i veckan ,så då får vi hoppas på det.
Sedan så vill jag bara meddela att det är beställt 2 torkskåp som beslutades på stämman i juni månad. Men med tanke på de rådande omständigheter i välden med Covid 19 så tar all leverans jätte lång tid så det är inget vi kan påverka.

Fiber

På grund av sjukdom från Open infra som håller i detta så är det inställt imorgon inget tält alltså! Vi återkommer med information så fort vi får ett nytt datum från open infra

Fiber

Hej ! Ni börjar väl undra vad händer med fiber? Det har dragit ut på tiden då det är svårt att få alla medlemmar att hålla sig hemma. Men på Tisdag den 25.1 på eftermiddagen så kommer Open Infra att sätta upp ett tält, för att dels få kontaktuppgifter för att kunna fortsätta arbetet och boka en tid med er. Och frågor kan givetvis ställas också. Så ni som är intresserade av att ha fiber kom till tältet. Det kommer info till er i brevlådan under helgen.

Spiromatic

Nu har vi börjat den här veckan med att sätta upp Spiromatic på våra skorstenar, efter vi har gjort en ordentlig ventilations renovering, så är det viktigt att vi underhåller vår ventilation. Och det håller vi koll på i styrelsen. Det kommer bli en mycket bättre ventilation. Önskar er en god fortsättning!